Seminar Basiskennis Kunststoffen

U leert de basis van industriële kunststoffen in het Seminar Basiskennis Kunststoffen. Daarnaast test u zelf veelvoorkomende industriële kunststoffen. In het Seminar Basiskennis Kunststoffen komen theorie en praktijk samen. We behandelen eerst de algemene kenmerken van industriële kunststoffen waarna we dieper ingaan op de oorsprong, de eigenschappen en de verschillende soorten kunststoffen zoals:

Na het theoretische gedeelte worden verschillende verbindingstechnieken in de praktijk toegepast en bent u in staat efficiënter te werken. U weet na afloop van het seminar precies waar de verschillen zitten en waar u rekening mee moet houden bij het herkennen en verwerken van kunststoffen.

U ontvangt een Profilplast Academy Certificaat als bewijs van deelname.

Interessant voor

Apparatenbouwers, aannemers, engineers, installateurs, adviesbureaus, medewerkers van gemeenten en netwerkbedrijven water & gas.

Seminar informatie

Duur:4 uur
Aantal deelnemers2-4 personen
LocatieSittard
Kosten€390 per persoon
CertificaatProfilplast Academy Pas (bewijs van deelname)
NiveauMBO+/HBO

Aanmelden

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor dit seminar door uw naam, e-mailadres en een bericht achter te laten. Wij zullen dan contact met u opnemen voor het bespreken van de mogelijkheden.

    Naam*

    Telefoonnummer*

    E-mailadres*

    Bedrijf