Werken bij Profilplast

Werken bij Profilplast betekent werken in een stabiele, jonge en groeiende organisatie. De 50 medewerkers vormen samen een hecht team dat gekenmerkt wordt door een no-nonsense aanpak en informele omgangsvormen. Profilplast is voortdurend in beweging. Dag in dag uit worden er kansen en mogelijkheden geëxploreerd en innovatieve oplossingen bedacht en uitgevoerd.

Profilplast ziet haar werknemers en hun kennis als het belangrijkste onderdeel van de organisatie. Onze aanpak is gericht op het ontplooien van jouw talenten. Dit vertaalt zich in ruimte voor doorgroeimogelijkheden, deelname aan jobcoaching trajecten en het volgen van een breed scala aan cursussen.

Onze directie moedigt iedereen aan om zowel professioneel als privé te streven naar het hoogst haalbare. In onze visie is een juiste balans tussen werk en privé hierin essentieel. Uit onderzoek blijkt namelijk : ’Wie gelukkig is op zijn werk, is dat thuis ook.’ Naast het deel uit maken van een prettig team probeert Profilplast deze balans o.a. te bereiken door iedereen de beschikking te geven over health-checks, een jobcoach en sportabonnementen. Onze werkplekken bestaan uit kleurige, open ruimtes die dagelijks worden voorzien van vers fruit en frisse bloemen. Bovenal heerst er een goede collegiale sfeer met een uitstekende onderlinge communicatie.

Wil jij graag deel uitmaken van een dynamisch en (h)echt team in een sterk groeiende organisatie, waarin jij een belangrijk onderdeel bent van het succes? Kijk dan snel of er passende vacatures voor je zijn.

Testimonials

”Na mijn opleiding Communicatie ben ik begonnen op de Marketingafdeling bij Profilplast. Ik werd hierbij direct heel hartelijk en open ontvangen door iedereen én volledig opgenomen in het team.

Ondanks dat ik totaal geen achtergrond had in de kunststoffen en in de techniek, werd ik volledig meegenomen in het verhaal van Profilplast. Hierbij werd ik persoonlijk begeleid en kreeg ik verschillende presentaties en cursussen om de kunststoffenwereld te leren kennen. Tegenwoordig word ik steeds meer betrokken bij allerlei interessante projecten, waardoor ik steeds nieuwe dingen blijf leren.”

Sabrina van Oost – Marketeer

”Na een werkzame periode in de accountancy heb ik in januari 2021 besloten om de switch te maken naar controlling. Op de afdeling Finance en Control van Profilplast krijg ik al snel volop de mogelijkheid om me te ontwikkelen op verschillende facetten op zowel professionele als persoonlijke vlak.

Momenteel bestaat mijn takenpakket o.a. uit het verzorgen van voorraadbeheer en verkooprapportages opstellen. De diversiteit in taken gecombineerd met de informele sfeer geeft me plezier in mijn werk.”

Jui-Bon Man – Finance