Simona AG

Om u een uitgebreide keuze en een optimaal advies te kunnen garanderen op het gebied van industriële kunststoffen mag SIMONA AG niet ontbreken in ons leveringsprogramma.

SIMONA AG is wereldwijd een toonaangevend merk op het gebied van industriële kunststoffen. De producten van SIMONA AG staan voor kwaliteit, continue ontwikkeling en hoge betrouwbaarheid.

Profilplast is voor veel producten exclusief partner van SIMONA AG. Dit houdt in dat wij producten van SIMONA AG als enige in Nederland kunnen aanbieden. Daarnaast hebben wij zeer nauw contact met dit merk, wat ervoor zorgt dat wij vooraan staan op het gebied van productverbeteringen en innovaties. Op deze manier voldoet ons productaanbod continu aan de veranderende eisen in de markt én van onze klanten.

De producten van SIMONA AG die wij o.a. uit voorraad leveren zijn leidingsystemen, plaatmaterialen, vol- & holstaven en lasdraad in o.a. PE, PE-EL, PP, PVC, PVDF, ECTFE en PPS. De thermoplastische producten van dit merk zijn uitstekend inzetbaar voor technische toepassingen binnen de chemische procesindustrie, water- en energievoorziening, milieutechnologie, maar ook mobiliteit, bouw en landbouw.

Wij adviseren u graag in de juiste kunststoffen voor uw toepassing. Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.