Ensinger

In ons leveringsprogramma voeren wij producten die goed op elkaar aansluiten en/of een alternatief kunnen zijn. Wij voeren onder andere producten van Ensinger om u een compleet aanbod te bieden in kunststof plaatmaterialen, stafmaterialen en technische kunststoffen.

Ensinger staat bekend om zijn hoogwaardige industriële kunststoffen, ofwel high performance kunststoffen. Deze kunststoffen zijn geschikt voor toepassingen in extreme processen. Zo blijven ze uiterst maatvast onder hoge frictie en zijn ze bestand tegen temperaturen tot wel 300 graden. Daarnaast zijn deze high performance kunststoffen uiterst geschikt voor direct contact met voedingsmiddelen en zijn ze probleemloos te reinigen met stoom of water. De halffabricaten van Ensigner zijn uitermate geschikt voor technische toepassingen in de medische industrie, voedselindustrie en de semicon industrie.

Profilplast levert Ensinger plaatmateriaal, vol- en holstaven in de soorten PE, ABS, PET, POM, PP, PTFE, PA, PC en PVDF uit voorraad.

Wij adviseren u graag in de juiste kunststoffen voor uw toepassing. Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.