Actie industriële HDPE, PE100 en PP plaat

Ontvang een super offerte én win een Apple Watch SE

Kunststof leidingsystemen en halffabricaten

90.000 artikelen uit voorraad leverbaar

De grootste voorraad kunststof platen

tegen de scherpste prijzen!

Profilplast levert het breedste assortiment kunststof platen en heeft grootste voorraad plaatmateriaal van alle topmerken beschikbaar. Dat staat garant voor snelle levering en zeer scherpe prijzen. En daar kan je nu nog extra van profiteren!

Vraag een offerte aan via onderstaand formulier, dan ontvang je een super offerte voor HDPE, PE 100 en PP plaatmateriaal! Bovendien maak je kans op een Apple Watch SE, die wekelijks wordt verloot onder de bestellers. Vul het onderstaande formulier in en ontdek hoeveel u kunt besparen op kunststof plaatmateriaal.

Offerte aanvraag plaatmateriaal

  Materiaal

  Afmeting plaat (mm)

  Dikte (mm)

  Aantal m2

  Ik heb interesse in ander plaatmateriaal, namelijk:

  Eventuele opmerkingen:

  Naam*

  Organisatie*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Productinformatie plaatmaterialen actie

  HDPE

  PE 100

  PP

  Volledig overzicht plaatmaterialen

  One-stop shopping

  Profilplast levert meer dan 90.000 kunststof artikelen uit voorraad en levert dagelijks met eigen vrachtauto’s in Nederland, Belgie en Duitsland.

  Advies in kunststoffen

  Wij helpen graag met uw productkeuze en bestellingen

  Onze marktsegmenten

  Chemische industrie

  Projectmanagers binnen de chemische sector weten Profilplast al meer dan 20 jaar te vinden voor het toeleveren van industriële kunststofleidingsystemen en halffabricaten.

  Farmaceutische industrie

  Profilplast is al decennia lang actief in de farmaceutische industrie. Wij zijn gespecialiseerd in het toeleveren van industriële kunststof leidingsystemen en halffabricaten.

  Food & Beverage Industrie

  Profilplast kan bogen op een jarenlange ervaring in de food industrie. Wij zijn gespecialiseerd in het toeleveren van industriële kunststof leidingsystemen en halffabricaten. Met behulp van onze customer service en ons technical service center adviseren wij u graag over het gebruik van de juiste kunststoffen.

  Gebouw & installatie industrie

  Profilplast werkt al meer als 20 jaar nauw samen met bedrijven op het gebied van gebouwen in installaties. Wij zijn gespecialiseerd in het toeleveren van industriële kunststof leidingsystemen en halffabricaten.

  Hernieuwbare & conventionele energie

  Profilplast is al decennia lang actief in conventionele energie en maakt zich sterk voor hernieuwbare energie. Wij zijn gespecialiseerd in het toeleveren van industriële kunststofleidingsystemen en halffabricaten.

  Infra

  Onder infra verstaan we de grond- weg- en waterbouw. Dit marktsegment bedienen we vanuit Profilplast Pipesystems. Profilplast Pipesystems is specialist op het gebied van boven- en ondergrondse civiele leidingsystemen, infiltratiesystemen en toebehoren voor de grond-, weg- en waterbouw.

  Oppervlaktebehandeling industrie

  Profilplast is al meer als 30 jaar actief op het gebied van oppervlaktebehandeling. Wij zijn gespecialiseerd in het toeleveren van industriële kunststofleidingsystemen en halffabricaten.

  Scheepsbouw & offshore

  Profilplast komt al meer dan twintig jaar aan boord van zee- en binnenvaartschepen en offshore platforms. Wij zijn gespecialiseerd in het toeleveren van industriële kunststofleidingsystemen en halffabricaten.

  Semiconductor industrie

  Profilplast is al meer dan 25 jaar actief binnen de semiconductor industrie. Wij zijn gespecialiseerd in het toeleveren van industriële kunststofleidingsystemen en halffabricaten.

  Waterindustrie

  Profilplast is al decennia lang actief in de waterindustrie. Wij zijn gespecialiseerd in het toeleveren van industriële kunststofleidingsystemen en halffabricaten op het gebied van drinkwater, industrieel water en afvalwater.