Seminar WNF lassen kunststoffen

WNF lassen is de meest hoogwaardige lastechniek die we kennen. We realiseren namelijk een rilloze verbinding. Een vereiste wanneer contaminatievrij gewerkt moet worden. Dat is waar het seminar WNF-lassen van kunststoffen specifiek op gebaseerd is. Een techniek die veel toegepast wordt in de farmaceutische industrie of in hoogwaardige demiwater installaties zoals UPW systemen (Ultra Pure Water). De gebruikte kunststoffen hiervoor zijn:

Het seminar bestaat uit twee delen; een theoretisch gedeelte waarin u alles leert over de unieke rilloze lastechniek en een praktijk gedeelte waarbij u zelf aan de slag gaat. U ervaart zelf hoe het is om een kwalitatieve rilloze lasverbinding te maken met de machine.

Na het afleggen van een praktische en een theoretische test, ontvangt u een +GF+ las-certificaat met een geldigheidsduur van 2 jaar.

Interessant voor

Apparatenbouwers, installateurs en verwerkers.

Seminar informatie

Duur:8 uur
Aantal deelnemers2-4 personen
LocatieSittard
Kosten€390
Certificaat+GF+ lascertificaat (geldigheidsduur van 2 jaar)
NiveauMBO

Aanmelden

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor dit seminar door uw naam, e-mailadres en een bericht achter te laten. Wij zullen dan contact met u opnemen voor het bespreken van de mogelijkheden.

    Naam*

    Telefoonnummer*

    E-mailadres*

    Bedrijf