Opleidingen

Innovatie speelt een grote rol binnen de kunststofmarkt. Nieuwe producten, technische toepassingen en andere marktontwikkelingen volgen elkaar snel op. Het wordt daarom steeds belangrijker uw technische vakkennis op peil te houden. De Profilplast Academy biedt hiervoor de benodigde handvaten. Hier kunt u als professional in het werkveld terecht voor diverse seminars die inspelen op uiteenlopende vakgerichte thema’s. Denk aan de toepassing van specifieke lasmethoden of het ontwerpen en installeren van kunststof leidingsystemen.

Onze technische specialisten verzorgen seminars waarmee u uw kennisniveau of dat van uw collega’s verhoogt. Dit om uw eigen werkzaamheden op een efficiëntere manier te kunnen uitvoeren. De seminars zijn zo ingericht dat u niet enkel op theoretisch, maar ook op praktijkgericht vlak uw kennis kunt verrijken. De groepen bestaan uit 2 tot 6 personen, om de kwaliteit van de seminars te waarborgen. Een optimale gelegenheid om ervaringen, inzichten en vakexpertise met elkaar uit te wisselen.

Voor wie is de Profilplast Academy?

De Profilplast Academy is uitermate geschikt voor apparatenbouwers, aannemers, engineers en installateurs, adviesbureaus, medewerkers van gemeenten en netwerkbedrijven op het gebied van water & gas. Klik op onderstaande knop voor een overzicht van het cursusaanbod.

Cursusaanbod