INFRA

tekst moet veel wervender

Onder infra verstaan we de grond- weg- en waterbouw. Dit marktsegment bedienen we vanuit Profilplast Pipesystems. Profilplast Pipesystems is specialist op het gebied van boven- en ondergrondse civiele leidingsystemen, infiltratiesystemen en toebehoren voor de grond-, weg- en waterbouw.

Het leveringsprogramma omvat kunststof leidingsystemen en plaatmaterialen. Deze worden toegepast voor het transport en de opslag van water, afvalwater, regenwater, drinkwater en proceswater. Daarnaast leveren we buizen voor het transport van gas en (speciale) buizen specifiek voor kabelbescherming.

Industriële kunststoffen zijn duurzaam, volop in ontwikkeling en dankzij de unieke combinatie van eigenschappen en bijzonder lange levensduur, sterk in opkomst als alternatief voor traditionele materiaalsoorten zoals beton, koper, gres, gietijzer, metaal, staal en RVS. Dit maakt kunststof producten onmisbaar voor toepassingen binnen de grond- weg- en waterbouw. Daarnaast zijn kunststoffen in het algemeen goedkoper, makkelijker te verwerken en kostenbesparend.

Bent u opzoek naar meer informatie. Bezoek dan www.profilplastpipesystems.nl of neem contact op met ons dedicated team.

Blokken toevoegen met project updates