INDUSTRIE

Kunststof kent veel toepassingen. Het totaalconcept van Profilplast transformeert de vele toepassingen van kunststof in oplossingen op maat. Deze oplossingen komt u tegen in veel en verschillende industrieën. Op deze pagina vindt u een overzicht van de industrieën waarin Profilplast actief is.

Meer informatie betreffende kunststof toepassingen binnen bepaalde industrieën kunt u vinden door te klikken op onderstaande industrieën

Chemische industrie

Projectmanagers binnen de chemische sector weten Profilplast al meer dan 20 jaar te vinden voor het toeleveren van industriële kunststofleidingsystemen en halffabricaten.

Farmaceutische industrie

Profilplast is al decennia lang actief in de farmaceutische industrie. Wij zijn gespecialiseerd in het toeleveren van industriële kunststof leidingsystemen en halffabricaten.

Food & Beverage Industrie

Profilplast kan bogen op een jarenlange ervaring in de food industrie. Wij zijn gespecialiseerd in het toeleveren van industriële kunststof leidingsystemen en halffabricaten. Met behulp van onze customer service en ons technical service center adviseren wij u graag over het gebruik van de juiste kunststoffen.

Gebouw & installatie industrie

Profilplast werkt al meer als 20 jaar nauw samen met bedrijven op het gebied van gebouwen in installaties. Wij zijn gespecialiseerd in het toeleveren van industriële kunststof leidingsystemen en halffabricaten.

Hernieuwbare & conventionele energie

Profilplast is al decennia lang actief in conventionele energie en maakt zich sterk voor hernieuwbare energie. Wij zijn gespecialiseerd in het toeleveren van industriële kunststofleidingsystemen en halffabricaten.

Infra

Onder infra verstaan we de grond- weg- en waterbouw. Dit marktsegment bedienen we vanuit Profilplast Pipesystems. Profilplast Pipesystems is specialist op het gebied van boven- en ondergrondse civiele leidingsystemen, infiltratiesystemen en toebehoren voor de grond-, weg- en waterbouw.

Oppervlaktebehandeling industrie

Profilplast is al meer als 30 jaar actief op het gebied van oppervlaktebehandeling. Wij zijn gespecialiseerd in het toeleveren van industriële kunststofleidingsystemen en halffabricaten.

Scheepsbouw & offshore

Profilplast komt al meer dan twintig jaar aan boord van zee- en binnenvaartschepen en offshore platforms. Wij zijn gespecialiseerd in het toeleveren van industriële kunststofleidingsystemen en halffabricaten.

Semiconductor industrie

Profilplast is al meer dan 25 jaar actief binnen de semiconductor industrie. Wij zijn gespecialiseerd in het toeleveren van industriële kunststofleidingsystemen en halffabricaten.

Waterindustrie

Profilplast is al decennia lang actief in de waterindustrie. Wij zijn gespecialiseerd in het toeleveren van industriële kunststofleidingsystemen en halffabricaten op het gebied van drinkwater, industrieel water en afvalwater.