Bezoek ons op Aqua Nederland

We mogen eindelijk weer! Na de geannuleerde edities van 2020 en 2021 mogen we u weer ontvangen op Aqua Nederland 2022. Wij nodigen u dan ook van harte uit om ons te komen bezoeken op dé vakbeurs van Nederland op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water & rioolbeheer.

De laatste ontwikkelingen op het gebied van kunststoffen

De tijd heeft uiteraard niet stilgestaan. Dit geldt zeker voor kunststoffen. Deze zijn, zoals altijd, volop in ontwikkeling. Hiermee laten wij u op onze stand graag kennismaken. Zo presenteren wij u o.a.: de nieuwe +GF+ vlinderklep 565 en de PE 100 SPC-RC buis van Simona in een diameter van liefst 710mm. Daarnaast leggen we de kogelkranen types 542 en 546 van +GF+ naast elkaar wat u meer inzicht zal verschaffen in wat de ideale waterkraan voor uw toepassing is.

Nieuw bij Profilplast

In de afgelopen 2 jaar hebben wij natuurlijk ook niet stilgezeten. Zo hebben wij veel nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Daarnaast is ons TSC uitgebreid met twee vrouwelijke collega’s. We stellen onze nieuwe collega’s graag aan u voor en praten u graag bij over de nieuwste ontwikkeling binnen Profilplast. We verheugen ons erop dat dit eindelijk weer face-to-face kan. Uiteraard, zoals u van ons gewend bent, onder het genot van een hapje en drankje. U kunt ons vinden op stand i 134.

We verheugen ons u weer te mogen ontvangen en zien u graag in Gorinchem!

Gratis registratie & Persoonlijke attentie

Registreer u via Profilplast gratis voor de Aqua Nederland Vakbeurs via onderstaand formulier. Daarnaast horen wij graag op welke dag u van plan bent om te komen? Dan zorgen wij dat er een leuke persoonlijke attentie voor u klaar staat op onze stand.

  Naam*

  Achternaam*

  Bedrijf

  E-mailadres*


  Dag van bezoek Aqua Nederland vakbeurs*:

  Dinsdag 19 maart 2024Woensdag 20 maart 2024Donderdag 21 maart 2024